MIJN VERHAAL

”Veel oude muziekdragers liggen nu op een zolder te verstoffen en/of werken helaas niet meer naar behoren. Met Remusic wil ik vinylplaten en cassettebandjes nieuw leven inblazen. Mijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft heeft me een handvat gegeven om dit te verwezenlijken. Mijn passie voor muziek uitte ik al via mijn all-round DJ Drive-in Sound Twisters en de teksten die ik schrijf voor DJ’s en vocalisten. Met Remusic wil ik deze passie ook laten zien in de vorm van handgemaakte en unieke producten van o.a. vinyl en cassettes. Een connectie via QR-codes naar Spotify zorgt ervoor dat ook de muziek niet verloren gaat.”

Een uniek cadeau voor uzelf of iemand anders?

Bekijk hier onze klokken ter inspiratie en als u wilt kunt u meteen een eigen aanvraag doen!

Net als met muziek kunnen smaken verschillen. Wij maken een ontwerp dat bij u past en in uw huis past!

DESIGN TO REMEMBER

Herinner je nog die goede oude tijd van het draaien van vinylplaten? Of het juiste moment je opname starten om je favoriete nummer van de radio helemaal op je cassettebandje te krijgen? En het cassettebandje weer terugdraaien met een potlood?

Remusic brengt herinneringen terug in huis in de vorm van klokken, verlichting en decoratie. Zo recyclen we niet alleen oude muziekdragers zoals LP’s en cassettes, maar maken er een prachtig en uniek ontwerp van om deze mooie tijd te herinneren.

En wat is een betere manier dan dit te doen door bijvoorbeeld een klok van je favoriete artiest aan de muur te hangen?

Vraag hier snel en vrijblijvend een eigen ontwerp aan.