Over Remusic - Remusic

REMUSIC: DESIGN TO REMEMBER

Herinner je nog die goede oude tijd dat muziek enkel nog op vinyl verkrijgbaar was? Of het juiste moment je opname starten om je favoriete nummer van de radio helemaal op je cassette te krijgen? En dat je het cassettebandje weer terug moest draaien met een potlood? Zelfs als je deze tijd niet hebt meegemaakt, geven vinylplaten en cassettes nostalgische gevoelens.

Muziek is emotie, muziek is een herinnering. En wat is een betere manier om gouden tijden te herinneren dan door een kunstwerk van je favoriete artiest aan de muur te hangen? Of door nostalgische cassettes in de vorm van een lamp thuis neer te zetten?

Remusic brengt herinneringen terug in huis in de vorm van wanddecoratie en verlichting. Vraag hier snel en vrijblijvend een eigen ontwerp aan.

 

UNIEK MAATWERK

Remusic maakt verlichting, klokken en wanddecoratie. Smaken verschillen nou eenmaal, en daarom is al mijn wanddecoratie op maat gemaakt. De muziek is mijn inspiratie, en jij, als opdrachtgever, geeft de kaders van mijn creativiteit aan. Een ding is zeker: ik maak een prachtig en onvergetelijk kunstwerk voor je die je nooit meer van de muur wilt halen.

Met mijn kunst breng ik mooie herinneringen terug bij jou, of dat nou bij je thuis is of op het werk. Met Remusic wil ik emoties van muziek vastleggen in een tijdloos product. Omdat ik wanddecoratie maar één keer maak vind ik het belangrijk dat het eindresultaat volledig resoneert met jouw smaak. We kunnen zowel telefonisch als in persoon de mogelijkheden bespreken. 

Een offerte is altijd vrijblijvend. Contact is ook mogelijk door een e-mail te sturen naar marco@remusic.nl of door het contactformulier in te vullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

MIJN VERHAAL

Remusic, met Rotterdam als thuisbasis, is in 2018 opgericht door Marco Peters. En dit is zijn verhaal:

”Remusic is mijn droom die werkelijkheid is geworden. Van jongs af aan kan ik me al uren verliezen in muziek. Mijn muzieksmaak is erg gevarieerd; ik kan genieten van pop tot hardstyle en alles ertussenin. Tegenwoordig ben ik ook op professioneel niveau bezig als DJ en tekstschrijver.

Tijdens mijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft heb ik een breed scala aan ontwerptechnieken en productietechnieken geleerd, die ik onder andere als interieurontwerper de jaren erna heb toegepast. Ik had altijd de hoop om mijn passie voor muziek en kennis over productontwerp te kunnen combineren. En zo ontstond Remusic.

Mijn passie voor muziek en creativiteit kan ik écht kwijt wanneer ik producten voor Remusic aan het maken ben en dit laat ik ook zien in mijn producten.”

Marco Peters

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Ik maak een persoonlijk voorstel. Het kost niets, enkel een minuut van je tijd.

”Een strak design en staat erg mooi in ons interieur. We verwachten er nog jaren plezier van te hebben!”

Arno

”Heel mooi kunstwerk van een van mijn favoriete platen: Flume – Skin.”

Tessa

”Marco heeft voor mijn man een klok gemaakt van U2!
Erg goed gemaakt en snelle levering! Mijn man was er erg blij mee!”
Janneke