Over Remusic - Remusic

MIJN VERHAAL

”Van jongs af aan kan ik me al uren verliezen in muziek. Ik luisterde allerlei genres en deze passie voor muziek heeft er toe geleid dat ik veel feestjes als all-round DJ heb mogen verzorgen. Ook heb ik teksten geschreven voor de muziek van enkele artiesten.

Tijdens mijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft heb ik een breed scala aan ontwerptechnieken en productietechnieken geleerd. Deze heb ik later toegepast als interieurontwerper. Ik vroeg me af of ik muziek en fysieke creaties zou kunnen combineren.

Remusic is het bedrijf dat hier uit voortvloeide; emoties van muziek vastleggen in tastbare kunst. Op deze manier wil ik mooie herinneringen terugbrengen bij jou in de woonkamer, slaapkamer of ergens anders in huis. Mijn passie voor muziek en creativiteit kan ik écht kwijt wanneer ik producten voor Remusic aan het maken ben en dit laat ik ook zien in mijn producten.”

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Ik maak een persoonlijk voorstel. Het kost niets, enkel een minuut van je tijd.

DESIGN TO REMEMBER

Herinner je nog die goede oude tijd dat muziek enkel nog op vinyl verkrijgbaar was? Of het juiste moment je opname starten om je favoriete nummer van de radio helemaal op je cassette te krijgen? En dat je het cassettebandje weer terug moest draaien met een potlood? Zelfs als je deze tijd niet hebt meegemaakt, geven vinylplaten en cassettes nostalgische gevoelens.

Muziek is emotie, muziek is een herinnering. En wat is een betere manier om gouden tijden te herinneren dan door een kunstwerk van je favoriete artiest aan de muur te hangen? Of door nostalgische cassettes in de vorm van een lamp thuis neer te zetten?

Remusic brengt herinneringen terug in huis in de vorm van wanddecoratie en verlichting. Vraag hier snel en vrijblijvend een eigen ontwerp aan.

”Een strak design en staat erg mooi in ons interieur. We verwachten er nog jaren plezier van te hebben!”

Arno

”Heel mooi kunstwerk van een van mijn favoriete platen: Flume – Skin.”

Tessa

”Marco heeft voor mijn man een klok gemaakt van U2!
Erg goed gemaakt en snelle levering! Mijn man was er erg blij mee!”
Janneke

UNIEK MAATWERK

Smaken verschillen. Dat is maar goed ook, want anders zou de wereld een stuk saaier zijn. Ieder persoon is uniek en daarom is ieder kunstwerk dat ik maak ook uniek. De muziek is mijn inspiratie, en jij, als opdrachtgever, bent degene die de kaders van mijn creativiteit aangeeft. Een ding is zeker: ik maak een prachtig en onvergetelijk kunstwerk voor je die je nooit meer van de muur wilt halen.

Omdat ik wanddecoratie maar één keer maak vind ik vind het belangrijk dat het eindresultaat volledig resoneert met jouw smaak. Ik kan telefonisch aangeven wat de mogelijkheden zijn en ik kan ook langskomen om je wensen door te spreken.

Een offerte is altijd vrijblijvend. Contact is ook mogelijk door een e-mail te sturen naar marco@remusic.nl of door het contactformulier in te vullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.