Over Remusic - Remusic

MIJN VERHAAL

”LP’s brengen mooie herinneringen met zich mee, maar veel oude muziekdragers liggen nu op zolder te verstoffen of werken helaas niet meer naar behoren. Soms worden LP platen zelfs weggegooid. Dit zijn allemaal mooie muzikale herinneringen. Met Remusic wil ik vinylplaten en cassettebandjes nieuw leven inblazen door er handgemaakte en unieke producten van te maken.

Op deze manier wil ik mooie herinneringen terugbrengen bij u in de woonkamer, slaapkamer of ergens anders in huis. Mijn passie voor muziek en creativiteit kan ik écht kwijt wanneer ik producten voor Remusic aan het maken ben en dit wil ik ook terug laten komen in mijn producten. U kunt daarom ook kunst of klokken speciaal voor uzelf of als cadeau voor iemand anders laten maken.”

Een uniek cadeau voor uzelf of iemand anders?

Bekijk hier onze klokken ter inspiratie en als u wilt kunt u meteen een eigen aanvraag doen!

Net als met muziek kunnen smaken verschillen. Wij maken een ontwerp dat bij u past en in uw huis past!

DESIGN TO REMEMBER

Herinnert u nog die goede oude tijd dat muziek enkel nog op vinyl verkrijgbaar was? Of het juiste moment uw opname starten om uw favoriete nummer van de radio helemaal op uw cassettebandje te krijgen? En het cassettebandje weer terug moest draaien met een potlood?

Remusic brengt herinneringen terug in huis in de vorm van klokken, verlichting en decoratie. Zo recyclen we niet alleen oude muziekdragers zoals LP’s en cassettes, maar maken er een prachtig en uniek ontwerp van om deze mooie tijd te herinneren.

En wat is een betere manier dan dit te doen door bijvoorbeeld een kunstwerk of klok van uw favoriete artiest aan de muur te hangen?

Vraag hier snel en vrijblijvend een eigen ontwerp aan.