Klokken - Remusic

Remusic klok

“Duurzaam cadeau voor elke muziekliefhebber”

Berken Platenspeler

Prachtige klok van een platenspeler gemaakt van geolied berken multiplex, duurzaam hout van hoge kwaliteit
dat een 2e kans krijgt als reststuk van meubelmakers. De contouren zijn geïnspireerd door de iconische Technics SL1200G.

LP-CD Platenspeler

Deze klok is gemaakt van gerycyled hout in combinatie met een oude LP en CD. Een klok in de vorm van een platenspeler en tegelijkertijd een duurzame klok voor in de woonkamer!

Supertramp - Breakfast in America

Het zesde studio album van Supertramp. De klok is gemaakt van een klassieke snijplank die bij het oudvuil was beland, helemaal is opgeschuurd en opnieuw is gelakt. De skyline van New York maakt het plaatje compleet.

De Remusic klok is gemaakt van duurzaam, eerlijk en kwalitatief hout dat beschikbaar is gesteld door meubelmakers. Dit hout zou anders restmateriaal blijven en bij het afval belanden. Op deze manier geef ik zowel hout als LP’s een tweede leven.

Het hout is van de hoogste kwaliteit. Ik gebruik alleen resthout dat onbeschadigd is en te klein om nog grotere meubels van te maken. Ook gebruik ik soms andere materialen, zoals bij de plaat van Supertramp  – Breakfast in America.

Voor deze plaat heb ik een traditionele snijplank helemaal opgeschuurd en afgewerkt met een warm eiken kleur. Een unieke klok met de skyline van New York, waar er ooit maar één van gemaakt zal worden.

Repress klok

”Unieke klok van een specifieke artiest”

The Beatles - Abbey Road

James Paul McCartney en John Lennon kwamen elkaar 63 jaar geleden tegen. Een ontmoeting die uiteindelijk leidde tot de formatie van een van de grootste bands allertijden. Hierbij een klok van een van hun meest bekende platen met een iconische albumhoes.

Elvis Presley - 20 Fantastic Hits

Elvis Presley is een van de grootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn zangcarrière nam hij maar liefst 750 nummers op en op dit album staat een selectie van grote hits. Zijn bijnaam is ook op deze moderne klok afgebeeld.

U2 - The Joshua Tree

Het vijfde en meest geprezen album van U2, vernoemd naar de cactusachtige bomen in Californië.

Neophyte - Grondleggers

Eén van de pioniers uit de hardcore scene met zijn iconische plaat. De kleurcombinatie met koperen buis past perfect in de woonkamer van de klant.

De Repress klok is een unieke klok gemaakt van een specifieke LP. Zo kunt u zelf aangeven wat voor soort artiest, album of genre u aanspreekt. Als u wilt kunt u aangeven of u een vintage, industriële of moderne wandklok wilt. Heeft u een voorkeur voor bepaalde kleuren of materialen? Dit kunt u ook bij ons aangeven. Nog makkelijker is om een van de klokken in onze galerij te gebruiken als stijlvoorbeeld. Hieronder vind je verschillende Repress klokken.

Wij sturen u een offerte met een ontwerp, prijs en levertijd via de mail. Na akkoord en eventuele feedback gaan wij voor u aan de slag. De vinylplaat proberen wij, met het milieu in ons achterhoofd, eerst tweedehands te bemachtigen. Een andere optie is een nieuw (repressed) plaat in te kopen. Vervolgens creëren wij een unieke klok naar uw wens.