Bestellen - Remusic

Hoe kan ik bestellen?

Het bestelproces is eenvoudig. Vul het offerteformulier in en ik stuur een voorstel door.

1. Kies je plaat.
2. Kies het formaat.
3. Verstuur het formulier.

Wat kan ik bestellen?

Alle producten die ik maak zijn persoonlijk, uniek en speciaal op maat gemaakt. Uitgangspunten voor het creatieve proces zijn de muziek, artiest en platenhoes. Uiteraard neem ik jouw wensen mee in het ontwerpproces. We houden contact gedurende de productie, zodat het kunstwerk uiteindelijk jouw verwachtingen zal overstijgen. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over mijn producten en een aantal voorbeelden bekijken.

Welk formaat kan ik kiezen?

Je kunt zelf je wensen aangeven wat betreft het formaat. De voorkeursafmetingen zijn bepaald aan de hand van optimale verhoudingen. Klein is geschikt voor wanddecoratie met een single. De gemiddelde maat is 48 cm bij 36 cm. Dit is geschikt voor alle LP’s inclusief wat ruimte voor de platenhoes of andere creatieve invulling.  Groot geniet de voorkeur als je meer ruimte aan de muur hebt, bijvoorbeeld boven de bank of in de gang. Andere formaten en vormen zijn natuurlijk ook mogelijk. Aangezien het maatwerk is, is er veel bespreekbaar.

Wat zijn de voordelen van bestellen bij Remusic?

 Kunst aan de muur die je favoriete artiest eer aan doet.

 Maatwerk: Kies zelf je LP en het formaat.

 Premium materialen met aandacht voor zowel kwaliteit als duurzaamheid.

 Uniek: ik maak nooit hetzelfde, want ieder interieur is anders en smaken verschillen.

 Ik combineer creatieve productietechnieken om de mooiste kunstwerken te creëren.

 Door de nieuwste technieken van lasersnijmachines, 3D printers en snijplotters te gebruiken is alles mogelijk!

 Een persoonlijk en bijzonder cadeau voor jezelf of een ander. Remusic wanddecoratie is een populair cadeau.

Wat zijn de prijzen voor wanddecoratie op maat?

Prijzen varieren op basis van het formaat en andere wensen zoals materiaal en de ruimte voor creatieve invulling. Wanddecoratie op maat kun je al bestellen vanaf 120 euro, maar het meest maatwerk gaat richting de 500 á 1200 euro. Een offerte is gratis en altijd vrijblijvend. Een prijsindicatie voor jouw persoonlijke wanddecoratie kun je hier aanvragen.


Wat is de levertijd?

De levertijd van wanddecoratie verschilt. Het is mogelijk om producten met spoed te laten maken, en dan kan het binnen een week klaar zijn. Normaalgesproken is de levertijd van grotere stukken 4 weken.  Dit komt doordat alles maatwerk is en de LP besteld en geleverd moet worden (soms ook vanuit het buitenland). Het kan voorkomen dat wanddecoratie eerder geleverd dient te worden, bijvoorbeeld als het gaat om een cadeau. We kunnen dan samen bekijken of dit tijdtechnisch mogelijk is.

Producten in de webshop worden binnen 5 werkdagen geleverd, behalve als het een nabestelling betreft of als de wanddecoratie in een expositie getoond wordt; dit staat dan in de productbeschrijving aangegeven.

Benieuwd?

Klik op de knop hieronder en krijg een uniek voorstel.